18.1.08

Coming soon... "Springtij", een nieuw jeugdboek (?) van Patrick Bernauw en Guy Didelez in een vormgeving van Marc Borms!


"Springtij" is geen roman, geen "gewoon" detectiveverhaal. Het is een dossier dat door privé detective Rebecca Rademaekers van detectivebureau RSearch werd samengesteld naar aanleiding van de onrustwekkende verdwijning van een negentienjarig meisje. Het is een puzzel, en elke nieuwe bladzijde is weer een nieuw puzzelstukje.


Dit "detectivedossier" alleen volstaat niet om het mysterie op te lossen. Je zult op http://www.rsearch.be/ zelf op onderzoek moeten gaan, getuigenissen beluisteren, sporen en aanwijzingen bestuderen, foto's en filmpjes bekijken. Dan pas kun je overgaan tot een "reconstructie van de feiten". Waarna de aap uit de mouw en de kat op de koord komt, want voor wie dat wil, krijgt dit verhaal nog een staartje. Nu ja, zeg maar een fameuze staart.


Wil je samen met de detectives van RSearch aan de Karel de Grote-Hogeschool in Antwerpen aan bodem- en ict-onderzoek, vingerafdruk- en dna-analyse doen? Neem dan gauw een kijkje op http://www.rsearch.be/ !


Hieronder vind je alvast een filmpje waarmee je een tip van de sluier kunt oplichten...Geen opmerkingen: